skip to Main Content
Inici Escola de Salut Conscient Formacions a Professionals Els Misteris de la llengua · Una visió des del mètode Feldenkrais®

Els Misteris de la llengua · Una visió des del mètode Feldenkrais®

La mobilitat i la precisió de moviment de la llengua, igual com els de la mà, és una de les característiques més destacades dels humans, que ens permet parlar, entre altres coses.

A diferència de la mà, que en termes de biomecànica no presenta cap novetat, la llengua té una estructura inigualable. La seva musculatura està connectada a l’òs només en un costat o gens. Aquesta estructura única, anomenada musculatura hidroestàtica, li permet modelar la seva forma i participar en la respiració, la masticació, la deglució i la parla. A més, la seva ubicació a la base del crani i les seves connexions amb altres estructures la involucra en la important funció del control del cap i de l’equilibri.

Malgrat que aquest aspecte del seu funcionament s’esmenta rarament en la literatura, és fonamental a l’hora de tractar cada llengua individual.

En aquest taller d’introducció posarem les bases per arribar a poder analitzar el funcionament de la llengua de cada persona, des del seu moviment i connexions amb altres estructures. Hi haurà una part teòrica, una part vivencial on els participants treballaran amb ells mateixos i una part de pràctica aplicada a pacients:

Introducció a la estructura i mobilitat de la llengua.
Exploració personal del moviment de la llengua: patrons habituals i connexions.
Observació i primera palpació estructural.
El paper de la llengua en la organització de la postura.
La manipulació manual de la llengua per la millora de la seva mobilitat.

Data

nov. 26 2022
Caducat!

Hora

10:00 am - 6:00 pm

Cost

120.00€

Més informació

Inscriu-te!

Localització

La Clinica Verda

Imparteix

Ohad Nachmani
Codi QR
Back To Top