skip to Main Content

Especialitats Conscients

Teràpies Manuals i energètiques

“El nostre cos és un mapa de registres emocionals.

T’acompanyo amb un abordatge integratiu, escoltem i alliberem les teves tensions.”

Shiatsu (60min/90 min) 

Teràpia ancestral japonesa, descendent de la medicina xinesa. És un massatge en futó, on treballem tot el cos recorrent els meridians, mitjançant digitopuntura i estiraments.

Harmonitza l’energia vital, allibera músculs i articulacions, regularitza les nostres funcions vitals.

Una sessió d’harmonia, bategant al ritme d’una respiració serena i profunda.

Thai (60min/90 min) 

El massatge tailandès és un treball corporal que ajuda a restablir la nostra energia vital i reequilibrar els nostres aspectes físics, mentals i emocionals.

Les tècniques utilitzades són pressions, estiraments i mobilitzacions. Es fan amb els dits, les mans, els peus, els colzes o els genolls i segueixen les línies energètiques del cos.

Els estiraments profunds i sostinguts ens permeten recuperar flexibilitat i assolir una relaxació molt profunda. Els estiraments connecten amb els moviments del ioga. La concentració i la sensibilitat del terapeuta i del receptor s’assimilen a una sessió de meditació serena.

TuiNa (60min/90 min)

El TuiNa és una branca de la medicina xinesa tradicional que utilitza el massatge com a mitjà terapèutic.

Aquest massatge mil·lenari desperta la capacitat sanadora del cos, ajuda a relaxar-se i a solucionar problemes musculars, orgànics o emocionals, actuant sobre els meridians i punts energètics.

És un massatge enèrgic, descontracturant, es realitza en llitera i s’utilitzen olis essencials. Pot incloure l’ús de ventoses i guasha.

Quiromassatge holístic (60min/90 min)

Amb base d’olis essencials i vegetals de primera qualitat, i a través de l’aromateràpia aplicada, combinarem tècniques de massatge profund, muscular i articular a tot el cos. Allibera les contractures i és relaxant.

Detox (90 min) 

És una sessió summament relaxant, mitjançant la qual mobilitzarem i ajudarem a eliminar tòxics i greixos acumulats al nostre organisme. Inclou drenatge limfàtic, massatge abdominal profund, guasha o ventosa i reflexologia.

Reflexologia podal (60min)

És una teràpia manual mitjançant l’estimulació de determinats punts on es genera una reacció a parts distants del cos.

Desbloqueja i harmonitza l’organisme, millorant l’estat de salut. S’obté un reequilibri energètic corporal, millorant-les totes les funcions de l’organisme.

La sessió treballa peus, cames i genolls.

Kobido (60min) 

Massatge facial japonès. La cara és el mirall de l’ànima, un lloc on moltes de les nostres vivències i emocions deixen empremta.

Massatge summament relaxant, de pit, coll, rostre i cap. Ajuda i prevé dels mals de cap, bruxisme, insomni i estrès.

Activa la producció de col·lagen, descongestiona mitjançant drenatge limfàtic, realça les faccions pel seu efecte lífting facial, i permet emanar la pau i bellesa interior.

Una sessió per desconnectar totalment.

Massatge oro facial:

Sessió especifica per abordar tensions mandibulars, bruxisme, mals de cap, dolor cervical, insomni, estrès.

Es treballa a cervicals, cap, cara i intrabucalment, amb tècniques musculars, osteopàtiques i digitopressió de punts acupunturals.

Massatge infantil (30 min)

És una oportunitat perquè els nens connectin amb el seu món interior i aprenguin a respirar deixant fluir. Obrir la seva percepció, ensenyar a respectar-se, a conèixer-se millor i a acceptar-se (de 3 a 12 anys).

 Massatge embaràs (60min/90 min)

Sessió de massatge per embarassades. Gaudeix de aquest espai de acompanyament, seguretat i escolta. És una sessió on, tant la mare com el bebè, reben els beneficis del massatge, adaptat a cada etapa i a cada embaràs en particular. Combinació de shiatsu, massatge circulatori, relaxant, hamacats, rebós, massatge amb fitball.

Taimaisalut (90 min)

Combinació de quiromassatge holístic, shiatsu, tailandès, tuina i reflexologia.

Una sessió a mida, amb totes les eines terapèutiques integrades a favor de la teva salut i benestar. Es realitza amb futon, amb una combinació d’olis essencials.

Contacta amb nosaltres

Els camps amb * són obligatoris

    Accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat

    Back To Top