skip to Main Content

Especialitats Conscients

Neurociència del benestar

Començant per entendre que la neurociència és la part de la medicina que posa el seu focus en el Sistema Nerviós. I que aquest consta de dues parts, el Sistema Nerviós Central (SNC) i la medul·la espinal. La medul·la connecta el cervell amb els nervis de la gran part del nostre cos, això fa que el cervell pugui enviar missatges a la resta del cos. I som conscients dels missatges que envia el nostre cervell?

També és coneguda com a ciència neuronal, on s’estudia el desenvolupament, la estructura del sistema nerviós i com impacta això en el comportament dels individus. En realitat, dins de les neurociències existeixen moltes disciplines, la biologia, la psicologia, la fisiologia, la química, …

Nosaltres a La Clínica Verda ens hem volgut especialitzar en la neurociència del benestar personal.

Entenent benestar personal com estar sa des del punt de vista físic, mental i emocional, és a dir, vetllar per la teva pròpia salut. Agafar la responsabilitat de la vida. Trobar l’equilibri emocional, mental, nutritiu,….trobar l’equilibri de la teva salut.

La paraula responsabilitat vol dir l’habilitat de saber respondre, tots tenim aquesta capacitat, aquesta habilitat, només cal entrenar-la per treure-li el màxim partit. Aquest entrenament, acompanyament és el què fem a La Clínica Verda per tal de trobar el teu propi equilibri cos-ment.

Entendre’m com funciona el nostre cervell i quin efecte tenen les emocions, els pensaments, la meva posició corporal en el nostre cervell i en el nostre comportament dins la vida quotidiana.

  • El què mengem pot afectar a les nostres emocions?
  • Pot el nostre cos saber abans que el meu cervell què em passa?
  • Pot afectar la posició corporal a la memòria o al procés de presa de decisions?
  • És cert què a nivell neurològic tenim 7 sentits i no només 5?

Aprendre a conèixer el teu cervell, els teus pensaments, les teves emocions, què estic sentint jo en el meu cos, saber interpretar la teva ment per aconseguir un benestar que sigui sòlid, conscient i que duri al llarg de la vida. En definitiva auto-conèixer-me, auto-observar-me, auto-indagar en mi mateix/a.

D’aquí totes les disciplines que estem incorporant a La Clínica Verda per poder oferir un benestar personal als nostres consultants.

Contacta amb nosaltres

Els camps amb * són obligatoris

    Accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat

    Back To Top