skip to Main Content

Especialitats Conscients

Teràpia Transpersonal

El concepte transpersonal significa més enllà de la persona, llavors aquest teràpia està dissenyada per arribar al més profund de l’ÉSSER de les persones.

Totes les persones poden arribar a estar auto-realitzades i poden trobar l’alegria en les experiències més bàsiques, vivint el món amb admiració i estima de la forma més continua possible en el nostre dia a dia. I en canvi vivim en una societat accelerada, sense admiració, sense comprensió, sense col·laboració.

El terapeuta transpersonal busca integrar emocions i estats mentals amb l’espai i els interessos personals. Tot en el nostre cos està lligat: pensaments, emocions, comportament, sensacions corporals,… Les tècniques serveixen per potenciar tota la teva capacitat d’empatitzar amb la resta d’individus, descobrir la teva compassió, el teu amor pels demés.

Per tant, l’objectiu principal de la teràpia transpersonal està en ajudar a què els éssers humans transcendeixin el sentit de si mateixos, arribant a identificar-se amb una consciència més gran que tenim al nostre voltant.

La diferència amb la teràpia convencional està en que aquesta es centra en el problema que porta el consultant, nosaltres no perseguim un tractament, sinó que l’individu visqui amb plenitud i llibertat, perquè només des de la total llibertat sense pensar en negatiu podem facilitar el creixement del JO vers el seu entorn.

Contacta amb nosaltres

Els camps amb * són obligatoris

    Accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat

    Back To Top