skip to Main Content

Espai

La Clínica Verda és un centre sanitari que es troba en una finca situada en una de les principals vies d’accés a la ciutat de Manlleu. La seva façana de gran singularitat gràcies a la presència de l’acer corten i el bambú destaca enmig d’un carrer on la resta de cases son homogènies.

Un dels principals avantatges de la seva ubicació és la disponibilitat d’aparcament gràcies a la gran zona verda de l’illa contigua. 

Un portal enjardinat dona la benvinguda a La Clínica Verda.

La recepció es un espai dinàmic on s’acull aquell qui entra amb un somriure i es deriva a l’àrea convinguda. Aquest procés és molt àgil, no disposem d’una gran sala d’espera sinó de tres punts de repòs en l’avantsala de l’especialitat on seran atesos els éssers. 

Les dues sales contigües a recepció son polivalents: compten amb taula i camilla per a fer exploracions mèdiques i històries de vida, però també logopèdia, nutrició o psicologia. Al fons de la Planta Baixa hi trobem un petit banc que és l’avantsala als dos box d’odontologia amb vistes al jardí japonès.

Al primer pis i amb balcó a sud trobem la sala amb més caliu, amb parquet natural i sofà on les teràpies emocionals cobren vida. També compta amb una pantalla tàctil de grans dimensions on podem interaccionar amb altres terapeutes. En direcció nord trobem dos box d’odontologia amb sortida a una terrassa enjardinada. Al centre hi ha una sala dotada de tecnologia puntera en Tomografia Computeritzada Dental.

Al segon pis hi ha la Sala del Cel, una sala diàfana, amb obertures a nord i a sud, amb lavabo propi i camilla ampla. Ideal per a sessions grupals de moviment, meditació o tallers de valors, entre altres.

Nosaltres

Som professionals de la salut i som éssers humans

Les professionals que compartim projecte a La Clínica Verda ho fem des del convenciment de la necessitat d’un canvi en el model sanitari.

El model imperant fins al moment situa al professional com a únic dotat de la informació verdadera i al pacient a la espera de les decisions i accions del professional.

Hi ha una àmplia acceptació de la persecució d’un estat de benestar com a experimentació de no dolor físic ni mental.

La modificació i o degeneració del cos físic està mal vista i es persegueix una joventut eterna. Les explicacions a les alteracions de la salut que donen els professionals als consultants es redueixen als cossos estructural i bioquímic, sense comptar amb els sentiments, les emocions, el biomagnetisme… Hi ha una tendència a infantilitzar al consultant a través del no reconeixement de la sobirania de l’individu sobre el seu cos.

Les nostres premisses són les següents:

  • Fer pedagogia sobre el significat de salut: Aquest no és un concepte estàtic sinó dinàmic, es tracta d’un equilibri que cap prova ni entitat externa pot etiquetar. És una autopercepció d’harmonia física, mental, psicoemocional i energètica que canvia en cada moment en el que ens autoavaluem.
  • Retornar la responsabilitat de la salut al consultant: El lliure albir és una de les característiques de la vida humana. Som responsables del nostre estil de vida. Estar ben adaptat a una societat on hi ha molta malaltia ens portarà inevitablement a emmalaltir. A La Clínica Verda analitzem les dinàmiques que estan molt ben acceptades socialment i que ens porten a perdre l’estat de salut.
  • Dualitat i culpa: Constantment ens recordem que no hi ha conductes bones i dolentes ni actes bons o dolents. Escoltem al consultant i l’acompanyem per a entendre la correspondència del que ha anat succeint a la seva vida. Tot té una explicació objectiva i sense judici. Si ho analitzem des de la no culpa sinó des del trobar les causes, podem revertir el procés de degeneració.
  • No som un sòlid: La medicina convencional tracta el nostre cos estructural com si fos un moble o una màquina. El nostre cos és bàsicament aigua i com a tal agafa la forma del continent que la conté. Això significa que a través de la funció modelarem el nostre cos.
  • La nostra ment no és la nostra identitat: la nostra ment és una part més del nostre vehicle en la vida. Aquesta ha estat modelada per les creences dels individus que ens han criat i per la societat. Som responsables de revisar activament totes les creences i adoptar-les o no com a identitàries, a través de mètodes de desprogramació.
  • Cohesionades a través d’una mateixa motivació: Sentim un gran plaer en l’acte de servir al nostre interlocutor. El nostre lloc és el d’escolta activa, visió externa i global i augment de consciència del consultant a través de les nostres paraules i actes.

Com acompanyem

De tu a tu des de la voluntat de servir-te

Acompanyem a l’ésser humà en la presa de consciència i el seu despertar. Oferim paraules que defineixin estats de consciència nous en el procés de comprensió del seguit de circumstàncies que l’han portat fins al punt actual i expliquem el procés de desfer el camí.

En tots els casos hi ha sempre un rerefons de creences limitants i conductes inconscients o impulsades per “l’inconscient col·lectiu” que ens van intoxicant i van disminuint la capacitat de sanació del cos. Informem sobre les conductes i els hàbits que estan desequilibrant el sistema i com oferir al cos unes circumstàncies òptimes per a la seva sanació.

En una visita amb nosaltres, hi ha un recull de dades i de la història de vida de l’individu. Es recullen dades de l’estat actual i dels fets passats que han intervingut en aquest desenllaç.

Comptem amb aparells de tecnologia puntera per tal de generar imatges d’alta precisió i poder així veure els desequilibris estructurals. També col·laborem amb laboratoris d’anàlisi bioquímics per fer una observació a nivell de sang, femta, saliva i cabells per a fer un mapeig bioquímic i d’entitats parasitàries així com de virus i bactèries. Finalment, tenim en compte els conflictes emocionals que poden estar expressant-se a nivell físic i bioquímic i perpetuant una simptomatologia concreta.

Back To Top