skip to Main Content
Inici Escola de Salut Conscient Formacions a Persones Mètode Feldenkrais® · Autoconsciència a través del moviment (ATM) · GRUP MATÍ

Mètode Feldenkrais® · Autoconsciència a través del moviment (ATM) · GRUP MATÍ

Dirigit a: Totes les edats

Cal portar: Roba còmoda i càlida, i màrfega

Què t’aportarà / Beneficis:

 • Millora la consciència corporal,de manera que te n’adones de totes les tensions innecessàries que fas durant el teu dia a dia (prémer la mandíbula, parar la respiració, pujar les espatlles, prémer les mans……). Perquè és necessari saber-ho? Doncs perquè això genera contractures, limita les articulacions (les posa rígides), i a la llarga provoca dolor corporal.
 • Augmenta el repertori de moviments. Millora la posició corporal, l’equilibri, l’agilitat i la coordinació. La gent et comenta que tot i ser més vella, pot fer coses que abans no feia, com posar-se estirada panxa avall, o seure a terra, o passar un riu de pedra en pedra sense perdre l’equilibri, o girar-se al cotxe cap endarrere per poder aparcar. Als meus alumnes sempre els hi dic que són com el bon vi, a més edat: milloren.
 • Dolors recurrents. Els dolors que apareixen cíclicament, ens parlen de quelcom, que fem durant el nostre dia a dia, no és òptim. Ho fem amb tensió muscular d’una manera poc ergonòmica pel funcionament corporal. Sense perdre de vista que sempre ens movem amb una emoció. Les classes del Mètode Feldenkrais®, ens donen la oportunitat de que aquests dolors recurrents puguin disminuir o desaparèixer.

La professora amb la veu guia cada lliçó a través de seqüències de moviment que ajuden a explorar-se des de la perspectiva del desenvolupament, biomecànica, l’estudi del sistema nerviós, la respiració, els ulls…

Es treballa l’equilibri, la orientació en l’espai, la coordinació, …

Hi ha més de 1000 lliçons en diferents posicions (panxa amunt, panxa avall, de costat, quadropèdia, de peu,….). La constància setmanal i el gran repertori de lliçons del Mètode Feldenkrais® aniran fent el procés d’aprenentatge perquè pugis millorar en tots els àmbits.

 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Data

maig 27 2024

Hora

9:30 am - 10:30 am

Cost

50.00€

Més informació

Inscriu-te!

Localització

La Clinica Verda

Imparteix

Sònia Cugat
Inscriu-te!
Codi QR
Back To Top