skip to Main Content
Inici Escola de Salut Conscient Formacions a Professionals Monogràfic: Deglució i emoció. De la succió infantil a la deglució adulta a través de la maduració emocional · Una visió des del mètode Feldenkrais®

Monogràfic: Deglució i emoció. De la succió infantil a la deglució adulta a través de la maduració emocional · Una visió des del mètode Feldenkrais®

Dirigit a:

Professionals de la odontologia, la logopèdia, la posturologia, la fisioteràpia, la osteopatia, la optometria, professores, mestres de Feldenkrais®, cantants i persones que treballin amb la veu, músics, artistes i qui vulgui aprendre més sobre el funcionament de la llengua.

Què t’aportarà / Beneficis:

Eines per a treballar en la funció de la deglució i el moviment de la llengua, tant des del punt de vista físic/funcional com emocional, sempre a través del mètode Feldenkrais ®.

Què treballarem:

En aquest taller treballarem per comprendre el funcionament de la llengua en la deglució i com millorar-lo. Enllaçarem aquest coneixement amb les emocions. És possible que el primer aprenentatge que fem a la vida estigui influenciat per les nostres emocions i la seva gestió?

Hi haurà una part teòrica i una part vivencial.

Cal portar: Roba còmoda

Inclou: Dinar crudivegà casolà ofert amb molt d’amor.

Data

març 18 2023
Caducat!

Hora

10:00 am - 6:00 pm

Cost

120.00€

Més informació

Inscriu-te!

Localització

La Clinica Verda

Imparteix

Ohad Nachmani
Codi QR
Back To Top