skip to Main Content

Especialitats Conscients

Mindfulness

La Teràpia Biodinàmica Craneosacral és una teràpia holística que té en compte l’ésser humà en tota la seva globalitat tant a nivell físic, emocional, mental i espiritual.

Des d’aquesta perspectiva, observa el cos físic com una estructura flexible formada per ossos, òrgans i fluids, en què tots ells tenen un moviment propi que es diu respiració primària. Concretament, els ossos del crani i del sistema nerviós central, juntament amb els teixits i fluids del cos, tenen un moviment cíclic semblant al moviment de les marees que organitza tots els processos vitals del cos. Així doncs, parteix de la mirada que la salut és moviment, ja que l’organisme és viu i dinàmic i està en constant moviment.

És una teràpia manual que no manipula el cos físic, sinó que acompanya i escolta aquest moviment a través de la quietud de les mans, per tal de facilitar que l’organisme connecti amb les forces sanadores pròpies per dur a terme la sanació.

A causa del ritme de vida que portem, la respiració primària i el moviment rítmic de les marees poden quedar bloquejats o desestabilitzats per causes diverses, com les presses, l’estrès, la múltiple activitat mental, el desbordament d’emocions, etc.

Davant d’aquest ritme frenètic, moltes vegades necessitem eines que ens ajudin a parar i a baixar la intensitat de la nostra activitat.

La Teràpia Biodinàmica Craneosacral és una teràpia que ajuda a relaxar el cos, a rebaixar l’estrès i a trobar-se amb un mateix per tal de connectar amb aquesta respiració primària i recuperar així l’equilibri i l’estabilitat del cos físic.

Durant la sessió, es posa l’atenció a la zona de l’organisme on hi pugui haver una molèstia física o bé a un bloqueig, de tipus més emocional o mental, per tal de restablir l’equilibri energètic corresponent.

Contacta amb nosaltres

Els camps amb * són obligatoris

    Accepto l'Avís Legal i la Política de Privacitat

    Back To Top