skip to Main Content

Aida Serrabassa Colom

Ll. Odontologia i Dentòsofa

Aida Serrabassa Colom

Ll. Odontologia i Dentòsofa

Trajectòria

El meu recorregut en el món de  la odontologia va iniciar-se l’any 2012, després de cursar la major part dels meus estudis a la Universitat de Barcelona i la última part a la Université de Montpellier.

Vaig començar a treballar com a Odontòloga a França per després de 4 anys tornar cap aquí.

Des de ben petita, a casa, sempre que podíem utilitzàvem medicaments naturals a base de plantes o homeopatia i per a mi, això era una manera de fer que em semblava molt més respectuosa amb el cos humà i volia també integrar-ho a la meva professió. Malauradament no vaig rebre massa informació sobre això a la universitat però sí que vaig veure que altres dentistes amb qui vaig coincidir ho aplicaven al seu dia a dia amb els consultants. Tot i això, no estava gens còmode amb la manera d’enfocar la salut a les clíniques dentals ja que el fet de quedar-se limitat a la boca pera mi era molt incomplert i, a més sentia que alguna cosa no estava fent amb coherència.

Això em va portar a plantejar-me el fet de canviar de professió ja que em generava molta frustració. En aquest moment vaig conèixer el màster de Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal a la Universitat de Barcelona, i això  va ser el motiu pel qual vaig tornar a Catalunya i vaig decidir donar-me una altra oportunitat, la oportunitat de seguir practicant la odontologia però canviar completament la perspectiva.

A partir d’aquest moment vaig poder donar un gir a la manera d’atendre els consultants, a la manera de veure les boques, doncs ja no només hi veia dents sinó que també hi veia el reflexe de la salut global de la persona, dels òrgans i sistemes, de les emocions i de la història de vida. I poc a poc això em va permetre poder gaudir de la meva professió i sentir-me molt més realitzada.

Seguidament em vaig formar en Dentosofia , ja que tenia gran interès en entendre com la posició de les dents i de la boca afecten a la posició global del cos. I no només això, sinó que també vaig poder   ampliar encara més la meva visió de la boca amb coneixements antroposòfics i de biodescodificació, perquè tot el que s’expressa a nivell físic és simplement el resultat final de tot el que experimentem a un nivell més subtil, anímic i espiritual.

Per a mi, aquí hi va haver un abans i un després ja que em va permetre canviar completament el meu dia a dia a la consulta i a més,  poc a poc, m’ha permès unir la meva passió, el ioga, amb la meva professió, la odontologia.

Després d’haver-me format com a professora de ioga l’any 2015 (200hr TTC amb Dominique YogaYantra) ho havia deixat completament aparcat ja que em vaig bolcar en el màster i el redireccionament de la meva professió, però després d’integrar la Dentosofia a la meva pràctica clínica he pogut veure cada cop més clarament com la Respiració és una eina bàsica per unir el benestar físic i el benestar emocional i espiritual, i com això té una repercussió directe a la boca. Així doncs això m’ha portat a seguir-me formant i fer un curs d’especialització com a Coach de Respiració (YogaBody 2021) per així poder-ho integrar com a part del tractament i potenciar els resultats.

Formació Universitària: 

  • Llicenciatura en Odontologia – Universitat de Barcelona. 2007-2012. Últim any d’estudis a l’Université de Montpellier (programa d’intercanvi Sòcrates Erasmus)
  • Master de Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal (Universitat de Barcelona, Campus Sant Joan de Déu) 2015-2017

 

Formació continuada: 

  • Cicle de retractament endodòntic (organitzat per la société française d’endodontie de l’Hérault). Febrer – Novembre 2013
  • Cicle de formació en endodòncia (Endo training center, Brussels) Octubre – Novembre 2014
  • Curs d’Ortodoncia Myofuncional (Myobrace, Barcelona juny 2017)
  • Dentosofia (Actisofia Madrid-França gener-Octubre 2019)
  • Kinesiologia holística aplicada a la Odontologia (KineNat Barceona setembre 2019-maig 2020)
favicon-clinica-verda

Aida Serrabassa Colom

Ll. Odontologia i Dentòsofa

Nosaltres

Back To Top