skip to Main Content

Marisa Florido Palomares

Astrologia Evolutiva

Marisa Florido Palomares

Astrologia Evolutiva

Trajectòria

Astròloga com a estil de vida i de professió, consulto els astres per comprendre situacions de la vida quotidiana i els comportaments dels éssers.

De la manera que estan ubicats els planetes i les estrelles en cada moment, ens expliquen, reflectides en la carta astral de cada persona, per quin moment de la vida està passant. Desxifrar la manera en la que aquests t’afecten personalment com a individu, és la meva feina.

A la meva família sempre hi ha hagut sensibilitat i interès per anar més enllà del convencional, del que a simple vista es veu.  Aquesta influència va fer comprar-me el meu primer llibre d’astrologia amb 16 anys, i fins i tot no recordo la primera vegada que vaig tenir a les mans un joc de cartes del tarot, que des de que tinc consciència he portat sempre a sobre.

Durant tota la meva vida he treballat en diferents sectors professionals, preparadora física, propietària d’un gimnàs, professional de cura, entre d’altres, però sempre m’he anat enriquint en el món de les teràpies, i això ha fet que pugui utilitzar diferents eines per comprendre les situacions per les que un ésser passa i poder entendre el que els està frenant o accelerant. De vegades ens sentim angoixats, sentim que estem estancats, ens costa prendre decisions, i potser solucionar-ho és més fàcil del que sembla, el que ens falta és saber per on començar.

Aquestes eines, per a mi, han estat com una guia de llum que em permeten il·luminar aquells punts de foscor en el que de vegades ens podem trobar. L’Astrologia et permet comprendre d’on et pot venir el bloqueig en el que estàs submergit i el que podem treballar junts és buscar la manera d’entendre la situació i fer que puguis controlar la situació.

Tot i que, com ja he dit, l’Astrologia és el meu estil de vida, treballo molts altres tipus de teràpies que entre ells fan que tot encaixi. Les constel·lacions són una altra eina que ajuda a desfer els nusos  que s’enreden en la trajectòria del camí que volem transitar; podem veure les herències que portem del nostre transgeneracional, tot allò que pertany a l’arbre genealògic i aquest projecta en nosaltres.

Algunes de les teràpies que utilitzo per entendre aquest comportament personal, adaptat a les situacions de cada un, són:

  • Astrologia
  • Astrogenealogia
  • Mapa de gestació
  • Constel·lacions familiars
  • Teràpia transpersonal
  • Tarot evolutiu
favicon-clinica-verda

Marisa Florido Palomares

Astrologia Evolutiva

Nosaltres

Back To Top