skip to Main Content

Marta Castro

Terapeuta corporal integrativa

Marta Castro

Terapeuta corporal integrativa

Sóc Marta Castro, terapeuta corporal integrativa, apassionada i en constant dedicació al meu Ikigai.

Ofereixo sessions de massatge terapèutic, tallers i formacions, tant de massatge, automassatge i eines corporals per a l’autoconeixement i autocura.
Tinc formació en diferents arts terapèutiques orientals, com el Shiatsu Japonès, el Tuina xinès i el Tailandès, tots amb una visió integrativa del cos, amb base a la medicina tradicional xinesa i ayurvèdica.
Combino aquest abordatge amb estudis occidentals de massatge esportiu, drenatge limfàtic, quiromassatge, kinesiotape, reflexologia, osteopatia cranial, massatge en embaràs i infantil, i desbloqueig d’atm.
Amb totes aquestes eines integrades, t’ofereixo una sessió personalitzada i multidisciplinària, on tu i el teu present sou el fil conductor.
El nostre cos és un mapa de registres emocionals. Hi ha racons on les experiències deixen empremta, en forma de dolor, tensió, restricció i bloquejos.
A través d’un treball amb molta escolta, implementant respiració conscient, arribarem a aquests llocs que reclamen la teva atenció i cura, amb l’objectiu que la sessió de massatge t’ajudi a millorar el teu benestar, alhora que descobreixis i incorporis noves memòries a nivell corporal, que estableixin aquesta millora com un nou aprenentatge.
Porto més de 20 anys dedicant-me al estudi i pràctica de la teràpia manual amb diferents perfils, tant nens, gent gran, embarassades, esportistes, ballarines,… trobant l’adaptació de totes aquestes tècniques, a diverses necessitats i realitats molt diferents.
Treballo en l’acompanyament a la maternitat, la concepció, l’embaràs, el postpart i la criança.

El treball que proposo és molt versàtil, i tracta a l’individu en el seu conjunt, atenent les seves necessitats físiques, emocionals i energètiques.

Habitualment desenvolupo les meves sessions a un futó, a terra, i depenent del tractament, combinant-ho amb camilla. Treballo amb olis essencials i vegetals d’alta qualitat, integrant l’aromateràpia i fitoteràpia.

Sempre promoc la participació dels clients en el seu procés de millora i autocura, compartint exercicis i rutines que es puguin integrar en el seu quotidià.

Acompanyo en el procés d’autoconeixement i aprenentatge que implica fer-nos càrrec de la nostra salut, empoderant amb formacions i eines de treball corporal, automassatge, respiració conscient i gestió emocional.

Trajectòria:

Vaig començar la meva formació com a terapeuta de Shiatsu l’any 2001 i em vaig llicenciar a l’any 2007.

Shiatsu i maternitat, de la mà de Suzanne Yates.
Terapeuta de Massatge Tradicional Tailandès, formada a l’escola TMC de Chiang Mai, Tailàndia.
Reflexologia Tailandesa a l’escola Sabai de Ka, Chiang Mai, Tailàndia.
Tècnic en Massatges a l’escola ESTP Barcelona.
Quiromassatge
Tècniques complementàries MTC (quasha, moxibustió, martell de prunera, ventoses)
Massatge esportiu
Kinesiotape
Massatge tuina, ayurvèdic i tailandès
Reflexologia
Tècniques d’alliberació de ATM a l’escola ESTP.

favicon-clinica-verda

Marta Castro

Terapeuta corporal integrativa

Nosaltres

Back To Top