skip to Main Content

Marisa Bas Florido

Kinesiòloga i Higienista Dental

Marisa Bas Florido

Kinesiòloga i Higienista Dental

Trajectòria

Em presento, sóc la Marisa, em considero molt dinàmica i resolutiva, apassionada i enamorada de la meva feina i amb diversos estudis com Higiene Bucodental, Tècnic superior en Laboratori, Flors de Bach, Kinesiologia avançada, dietètica i nutrició, control de l’estrès amb intel·ligència emocional,… i m’agrada ser una mica el comodí de La Clínica Verda.

Després de 14 anys treballant en la línia convencional, l’any 2019 i, mentre em continuava formant també en una visió més integrativa i holística, vaig tenir la gran necessitat de fer un canvi en la meva vida i, és des de llavors que el meu camí i el de l’equip de La Clínica Verda es van trobar per fer que no pari de créixer, ajudant i nodrint-me de tots els coneixements que es presenten al meu voltant.

Les Flors de Bach, que vaig començar a treballar l’any 1996, són uns remeis naturals i unes eines molt útils per tractar diverses situacions emocionals que ens sobrepassen, com les pors, els bloquejos… que són ,en realitat, els causants en molts casos d’altres dolències més físiques.

On realment per això he trobat la peça que em faltava per deixar fluir tota la meva sensibilitat innata, ha estat en la Kinesiologia, disciplina que estudia el moviment del cos, donant-nos resposta sobre els 4 grans camps que tenim: estructural, bioquímic-orgànic, psico-emocional i energètic. Així com també les diferents eines per treballar-hi: osteopatia cràneosacral, fitoteràpia, flors de Bach…

favicon-clinica-verda

Marisa Bas Florido

Kinesiòloga i Higienista Dental

Nosaltres

Back To Top