skip to Main Content

Anna Solà

Ll. Psicopedagogia i D. Educació Física

Anna Solà

Ll. Psicopedagogia i D. Educació Física

Trajectòria

Em dic Anna i, després de dedicar-me durant un temps de la meva vida al camp de l’educació, actualment em dedico al camp de la sanació fent sessions d’acompanyament a través de la Teràpia Biodinàmica Craneosacral (TBC) i l’Escolta Activa.

Com he arribat fins aquí?

El meu cos físic ha estat el detonant de la meva trajectòria vital: a partir de molèsties continuades que no acabaven de solucionar-se, em vaig endinsar dins del món de la medicina alternativa i vaig conèixer teràpies com l’osteopatia, l’homeopatia, la reflexologia podal i auricular, la kinesiologia, l’acupuntura, el shiatsu, la sanació quàntica a distància, etc. També em vaig introduir en disciplines com el txi-kung i el taitxí les quals m’han aportat una visió sobre la medicina xinesa molt interessant, ja que contempla la salut com una unitat en què la part visible (cos) i no visible (ment) han d’estar en equilibri i harmonia. També he après, de la tradició oriental, tota la part dels xacres i he pres consciència de la importància que els centres energètics estiguin en harmonia per obtenir una salut de benestar i equilibri.

Al mateix temps, i degut a un moment vital en què vaig tocar fons, vaig iniciar un camí d’autoconeixement i de treball personal. Vaig conèixer molts éssers que estan dins d’aquest àmbit de la sanació, les quals em van aportar molta informació en relació a aquest camp. Vaig participar en grups on fèiem cercle de dones, cercle de llum, rituals de lluna plena, etc. Quan estava immersa dins aquesta onada de coneixement vaig sentir de fer la formació de TBC. Així que no m’ho vaig pensar dues vegades i la vaig fer.

Què m’ha aportat la TBC?

La integració en el meu propi cos físic de tots els coneixements que ja havia anat adquirint en els darrers temps. Una visió holística de la salut, la qual és molt més que el cos físic que veiem. Puc dir que aquesta afirmació la faig des de la meva experiència personal de sanació del meu propi cos físic, ja que hi ha tota una part energètica molt àmplia no visible que també forma part de nosaltres i que cal considerar-la a l’hora de fer sanació.

La biodinàmica m’ha permès apropar-me d’una forma més conscient a la salut, ja que sempre està present i alhora en constant moviment, res és el que sembla perquè tot es mou, tot és dinàmic. M’encanta estar en presència, escoltar i posar l’atenció en tot allò que es manifesta durant el procés d’acompanyament.

Què és la TBC?

El nostre cos està format per ossos, òrgans i fluids i tots ells tenen un moviment propi que es diu respiració primària. A causa del ritme de vida que portem aquesta respiració pot quedar bloquejada o desestabilitzada per causes diverses com les presses, l’estrès, etc.

La biodinàmica craneosacral és una teràpia que ajuda a relaxar el cos, a rebaixar l’estrès i a trobar-se amb un mateix per tal de connectar amb aquesta respiració primària i recuperar així l’equilibri i l’estabilitat del cos físic.

La sessió es fa amb camilla, on l’individu és escoltat a través del suau acompanyament de les mans del o de la terapeuta.

Formació Universitària:

  • Diplomatura de Mestra d’Educació Física (UAB 1998)
  • Llicenciatura de Psicopedagogia (UVic 2008)

Formació continuada:

  • Curs de Teràpia Biodinàmica craneosacral (AETBC 2020).
  • Curs de Reflexologia podal (2012)
  • Curs de Kinesiologia (2020)
favicon-clinica-verda

Anna Solà

Ll. Psicopedagogia i D. Educació Física

Nosaltres

Back To Top